JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Olivový olej extra panenský PIKANTNÝ s peperoncinom 0,25L

Dostupnosť tovaru: na sklade

Cena s DPH: 11,40€

Tento ochutený extra panenský olivový olej s pravým peperoncinom z Kalábrie sa stal okamžite favoritom mnohých našich zákazníkov. 

Výborne dochutí akékoľvek jedlo, od pizze, cez polievku, guláš, mäso až po šaláty a nakladané syry. Mal by sa používať iba na studeno, ako finálna bodka, ktorá dokonale vyladí chuť pokrmov. Krásna rubínova farba a kúsky "peperoncina" na dne fľaše zaručujú skvelý zážitok pre milovníkov pikantnej chuti.

Olivový olej najvyššej kvality, získaný priamo z olív, výlučne mechanickým procesom. 100% Taliansky produkt. Lisovaný za studena. S pridaním peperoncina z Calabrie.

Zloženie: Olivový olej extra panenský 98%, prírodná príchuť peperoncino (štipľavé papričky) 0,5%, kúsky peperoncina 1,5%.

Nutričné hodnoty na 100ml: Energetická hodnota 3378Kj/822Kcal, Tuky 91,6g, z toho nasýtene mastné kyseliny 14g. Uhľohydráty 0g, z toho cukry 0g. Vláknina 0g. Bielkoviny 0g. Soľ 0g.

Minimálna doba trvanlivosti: viď. Etiketa. Uchovávajte na suchom, tmavom a chladnom (ideálne pri teplote 15-20°C) mieste. 

Obsah balenia: 0,25 litra

Výrobca: Frantoio Oleario BIGUCCI snc, Via Pianventena 972.
Balené Via dei Fagi, San Giovanni in M. (RN).